X

Hibaüzenet

OK

Ügyfélszolgálat!

06-80-202-112

H-Cs: 9:00-16:00
P: 9:00-14:00

A 20.Század Katonai Hősei

A 20.Század Katonai Hősei

A Ringier Axel Springer Bookazine Bestseller sorozatának hatodik darabja.

Kód: 3036

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT!

A 20. század volt a tanúja a világtörténelem legnagyobb és technikailag legfejlettebb eszközeivel folytatott konfliktusai­nak. Ismerje meg velünk eme bookazine oldalain az igazi katonai hősöket, akik részt vettek ezekben a fegyveres összeütközésekben, és azokat a tetteket, amelyek feljogosították őket a legnagyobb háborús elismerésekre. Történeteinkben találkozhat a Becsület Érdemérem (Medal of Honor) és a Viktória-kereszt (Victoria Cross) kitüntetettjeivel, felfedezheti a különleges egységek születésének körülményeit, információkat szerezhet az ellenállás harcosairól és azokról az egyszerű honpolgárokról, akik mindent megtettek otthonuk, hazájuk védelme érdekében. A katonától kezdve, aki öt tankkal vette fel a küzdelmet, az önkéntesig, aki beszivárgott Auschwitzba, ismerje meg azokat az embereket, akik részesei voltak a háborúk történetének szomorúan mozgalmas évszázadának.

Bookazine-unk a hivatalos brit történészi álláspontot képviseli, a fegyveres konfliktusokat Nagy-Britannia szemszögéből mutatja be, illetve a terrorista cselekmények is Nagy-Britanniához vagy az Egyesült Királyság érdekszférájához kötődnek, azok rendezése a brit katonai szolgálatok érdeme. 

A kiadvány digitális formátuma ide kattitnva érhető el:

 

Ha lemaradt az ötödik kötetről (A Náci Németország Története), IDE KATTINTVA megrendelheti!

Megjelent A Sötét Turizmus, IDE KATTINTVA megrendelheti!

A megrendelt kiadványt az előfizetési díj beérkezését követő 2 héten belül a Sprinter Futárszolgálat kézbesíti.

(Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas fényképfelvételeket tartalmaz, megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott!)

Előfizetési ajánlatok

A 20.Század Katonai Hősei

1 990 Ft