X

Hibaüzenet

OK

Ügyfélszolgálat!

06-80-202-112

H-Cs: 9:00-16:00
P: 9:00-14:00

Auto Bild Magyarország

Auto Bild Magyarország

Az Auto Bild európa no.1 autós magazinja !

A világ legfrissebb autós híreit, újdonságait közli: piaci trendek, új modellek gyári információi. Közérdekű tartalma és hasznos tanácsai miatt is az olvasók egyik legkedveltebb autós magazinja.

Az Auto Bild Magyarország a nevében hasonló németországi hetilap tematikájára épülve itthon havonta jelenik meg. Szerkezetében a német lap hagyományait követi, témáját tekintve azonban a hazai viszonyoknak megfelelően átdolgozva tálalja aktualitásait - igényes, megbízható, prémium minőségű tartalomról van szó. A lap fő koncepcióját a személygépkocsikat összehasonlító tesztek adják, objektíven, mérésekkel alátámasztott megállapításokkal, aprólékos részletességgel.  Helyet kapnak a magazinban még aktuális témák, autószalon beszámolók, bemutatók, menetpróbák, valamint tanácsadó, szerviz anyagok is. Új autók mellett hangsúlyosak a használt autó bemutatók, vásárlási tanácsadó összeállítások. Szezonális jelleggel fontos eleme a lapnak a gumiipari újdonságok bemutatása is. Megjelenik évente 10 lapszámmal.

A lap digitális formátuma ide kattitnva érhető el: 

A megrendelt előfizetés bankkártyával történő fizetése esetén, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

Auto Bild Magyarország

6 hónapos előfizetés

3 975 Ft

Auto Bild Magyarország

12 hónapos előfizetés

7 950 Ft