Előfizetések
Auto Bild

Auto Bild

A nevében hasonló németországi hetilap tematikájára épülve jelenik meg. A hazai viszonyoknak megfelelően átdolgozva tálalja aktualitásait - igényesen, megbízhatóan, prémium minőségben. Objektív, részletes, mérésekkel alátámasztott összehasonlító tesztek, aktuális témák, autószalon beszámolók, bemutatók, menetpróbák, tanácsadó és szerviz anyagok, gumiipari újdonságok - új és használt autók esetében is. Megjelenik évente 6 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalással. A lejárat előtt emailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Amennyiben 5 munkanapon belül  másként nem  rendelkezik, az előfizetés automatikusan megújul. Az előfizetés díja a korábban megadott bankártyáról levonásra kerül.

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.

A karácsonyi akciós ajánlat azokra a megrendelőkre vonatkozik, akiknek a megadott kézbesítési címéhez az elmúlt 3 hónapban nem tartozott a választott lap előfizetése!

Nyereményjátékunkban minden meglévő és új, 2023.12.31-ig a Kiadónál előfizető olvasónk automatikusan részt vesz.
Részletes nyereményjáték szabályunk
 ITT olvasható!
Akciós ajánlatunk 2023.12.31-ig, kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes.
Akciókód: 3219

Karácsonyi ajándékozó kártyáját IDE kattintva töltheti le!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Auto Bild
6 hónapos előfizetés
4 485 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
3 885 Ft
Auto Bild
Auto Bild
12 hónapos előfizetés
6 270 Ft 8 970 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
6 270 Ft
Auto Bild

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!