Előfizetések
Glamour

Kiskegyed

Szórakoztató, informatív, női lap és sztármagazin is egyben. Aki a Kiskegyedet forgatja, megismerheti a sztárokkal kapcsolatos aktuális híreket, a divat és a szépségápolás trükkjeit, szezonális újdonságokat, praktikákat, recepteket, diétás tanácsokat, olvashat a test és lélek rejtelmeiről. Emellett nyereményjátékokkal is kedveskedik olvasóinak. A Kiskegyedben minden benne van, ami a nők számára fontos és érdekes!
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed
3 hónapos előfizetés
4 830 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
4 560 Ft
Kiskegyed
6 hónapos előfizetés
9 660 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
9 120 Ft
Kiskegyed
12 hónapos előfizetés
19 320 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
18 240 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!