Lakberendezés
Glamour

Blikk Nők Otthon és Kert

A magazin az otthonteremtéshez nyújt praktikus tanácsokat mindenkinek, aki az egyszerű, könnyen megvalósítható dolgoktól egészen a felújításig keresi az új és elérhető lehetőségeket. A tippek, ötletek mellett érdekes olvasmányaival bármikor kikapcsolódhat. A lakás berendezésével és a kerttel kapcsolatos újdonságok mindig helyet kapnak a lapban, sok-sok ötlettel és praktikus tanáccsal kiegészítve. Megjelenik évente 6 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Blikk Nők Otthon és Kert
12 hónapos előfizetés
2 970 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!