X

Hibaüzenet

OK

Ügyfélszolgálat!

06-80-202-112

H-Cs: 9:00-16:00
P: 9:00-14:00

Diktátorok

Diktátorok

A Ringier Axel Springer Bookazine Bestseller sorozatának negyedik darabja.

Kód: 3019

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT!

A huszadik század történelmében világszerte nagy szerepet játszottak azok a vezetők, akik a korlátlan hatalmukkal visszaélve véreskezű diktatúrát építettek ki. De vajon milyen tulajdonságok jellemeznek egy diktátort? Milyen körülmények kedvezőtlen összejátszása tette lehetővé, hogy kialakuljon egy diktatúra?

Érdekes kérdés az is, hogy ezek a diktatúrák milyen utakon juthatnak el a legitimitásig. Lehet karizmatikus vezetőjük, alapozhatnak a társadalom hagyományőrző elemeire – jellemzően a vágyakozásra, hogy visszatérjenek a „régi értékek”, amelyek meghatároztak egy korábbi, gyakran legendás korszakot –, vagy egyszerűen végezhetnek jó munkát – jól irányítják a gazdaságot, politikai stabilitást és jólétet adnak az országnak, nem viszik a tönk szélére vagy sodorják háborúba.

A diktátorokkal foglalkozó bookazine-unkban keressük a közös jellemzőket, de bemutatjuk a világ különböző pontjain regnáló diktátorok – a teljesség igénye nélkül – hatalomhoz vezető útját, uralmuk sajátosságait, és a véres vagy kevésbé konfliktusos végjátékot is.

A kiadvány digitális formátuma ide kattitnva érhető el:

 

Ha lemaradt a harmadik kötetről (A Hidegháború könyve), IDE KATTINTVA megrendelheti!

Megjelent az ötödik kötet (A náci Németország története), IDE KATTINTVA megrendelheti!

 

A megrendelt kiadványt az előfizetési díj beérkezését követő 2 héten belül a Sprinter Futárszolgálat kézbesíti.

(Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas fényképfelvételeket tartalmaz, megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott!)

Előfizetési ajánlatok

Diktátorok

1 990 Ft