Előfizetések
Digitális BLIKK NŐK

Digitális BLIKK NŐK

Szórakoztató, informatív és izgalmas magazin. Hétről hétre új tanácsokkal és ötletekkel jelentkezik a hétköznapi dolgokkal kapcsolatban. Aktuális információkkal szolgál a divat- és szépségtrendekről, bemutatja az új és praktikus termékeket árakkal és lelőhelyekkel együtt. Egészség, pszichológia, párkapcsolat – ezekről is mindig friss írásokkal jelentkezik. A rejtvény és a horoszkóp sem maradhat ki a lapból. Igazi kikapcsolódási élményt nyújt.
 

 Olvassa digitálisan bárhol, bármikor a BLIKK NŐKet! 

Előfizetését ​leggyorsabban és legegyszerűbben ​bankkártyával​ rendezheti. ​​​A lejárat előtt 5 nappal tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. ​Amennyiben másként nem rendelkezik, az előfizetés ​automatikusan ​megújul​.

Felhívjuk figyelmét, hogy a magazinok digitális változatának megvásárlásával a digitális kiadásban található, a nyomtatott magazinokra vonatkozó ajánlatok (akciók, kuponok, kuponfüzetek, kedvezmények) a magazinok digitális kiadásaira nem érvényesek, az olvasó kizárólag a magazin tartalmához és a magazinban megjelenő szerkesztőségi mellékletekhez kap hozzáférést!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Digitális BLIKK NŐK
1 hónapos előfizetés
820 Ft
Digitális BLIKK NŐK

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!