Előfizetések
Digitális Kiskegyed

Digitális Kiskegyed

Szórakoztató, informatív, női lap és sztármagazin is egyben. Aki a Kiskegyedet forgatja, megismerheti a sztárokkal kapcsolatos aktuális híreket, a divat és a szépségápolás trükkjeit, szezonális újdonságokat, praktikákat, recepteket, diétás tanácsokat, olvashat a test és lélek rejtelmeiről. Emellett nyereményjátékokkal is kedveskedik olvasóinak. A Kiskegyedben minden benne van, ami a nők számára fontos és érdekes!

Előfizetését ​leggyorsabban és legegyszerűbben ​bankkártyával​ rendezheti. ​​​A lejárat előtt 5 nappal tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. ​Amennyiben másként nem rendelkezik, az előfizetés ​automatikusan ​megújul​, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül.

 Olvassa digitálisan bárhol, bármikor a KISKEGYEDet! 

Felhívjuk figyelmét, hogy a magazinok digitális változatának megvásárlásával a digitális kiadásban található, a nyomtatott magazinokra vonatkozó ajánlatok (akciók, kuponok, kuponfüzetek, kedvezmények) a magazinok digitális kiadásaira nem érvényesek, az olvasó kizárólag a magazin tartalmához és a magazinban megjelenő szerkesztőségi mellékletekhez kap hozzáférést!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Digitális Kiskegyed
1 hónapos előfizetés
995 Ft
Digitális Kiskegyed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!