Gasztro
Glamour

Blikk Nők Konyha

Önnek szól, ha szeret kipróbálni újdonságokat, ha nincs éppen ötlete, mit főzzön vacsorára, vagy akár a hétvégi menü összeállításához szeretne tippeket. A hétköznapi receptek mellett minden hónapban bemutatja a „szezon slágerét", tippekkel, fogyókúrás és egészséges ételekkel szolgál a fogyni vágyóknak. Lépésről lépésre bemutatja egy-egy étel elkészítésének menetét azoknak, akiknek nincs idejük a kísérletezésekre. Megjelenik évente 11 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Blikk Nők Konyha
6 hónapos előfizetés
2 370 Ft
Blikk Nők Konyha
12 hónapos előfizetés
4 345 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!