Gasztro
Blikk Nők Konyha

Blikk Nők Konyha

A Blikk Nők Konyha Neked szól, ha szeretsz újdonságokat kipróbálni, ha éppen nincs ötleted, mit főzz vacsorára, vagy akár csak a hétvégi menü összeállításához szeretnél pár tuti tippet. A hétköznapi receptek mellett minden hónapban bemutatjuk a „szezon slágerét", egészséges recepteket a fogyni vágyóknak és ínycsiklandozó desszerteket az édesszájú olvasóinknak. Emellett lépésről lépésre bemutatjuk egy-egy étel elkészítésének menetét azoknak, akiknek nincs ideje a kísérletezésekre. Megjelenik évente 6 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalA lejárat előtt emailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Amennyiben 5 munkanapon belül  másként nem  rendelkezik, az előfizetés automatikusan megújul. Az előfizetés díja a korábban megadott bankártyáról levonásra kerül.

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.

A karácsonyi akciós ajánlat azokra a megrendelőkre vonatkozik, akiknek a megadott kézbesítési címéhez az elmúlt 3 hónapban nem tartozott a választott lap előfizetése!

Nyereményjátékunkban minden meglévő és új, 2023.12.31-ig a Kiadónál előfizető olvasónk automatikusan részt vesz.
Részletes nyereményjáték szabályunk
 ITT olvasható!
Akciós ajánlatunk 2023.12.31-ig, kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes.
Akciókód: 3219

Karácsonyi ajándékozó kártyáját IDE kattintva töltheti le!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Blikk Nők Konyha
12 hónapos előfizetés
2 490 Ft 3 570 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
2 490 Ft
Blikk Nők Konyha

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!