Gasztro
Glamour

Blikk Nők Konyha

A Blikk Nők Konyha Neked szól, ha szeretsz újdonságokat kipróbálni, ha éppen nincs ötleted, mit főzz vacsorára, vagy akár csak a hétvégi menü összeállításához szeretnél pár tuti tippet. A hétköznapi receptek mellett minden hónapban bemutatjuk a „szezon slágerét", egészséges recepteket a fogyni vágyóknak és ínycsiklandozó desszerteket az édesszájú olvasóinknak. Emellett lépésről lépésre bemutatjuk egy-egy étel elkészítésének menetét azoknak, akiknek nincs ideje a kísérletezésekre. Megjelenik évente 6 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.

Az akciós ajánlatokért kérjük görgessen lejjebb az egérrel!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Blikk Nők Konyha
12 hónapos előfizetés
2 670 Ft

Vásárolja meg akcióban!

Előfizetések

Kedvezményes ajánlat
Vásárolja meg most kedvezményes áron, kedvenc magazinját!
Kedvezményes ajánlat
Vásárolja meg most kedvezményes áron, kedvenc magazinját!

Karácsonyi ajánlat 2022.

Ajándékozza az olvasás élményét!
Nincs ötlete karácsonyra? Nézzen körül kedvezményes karácsonyi előfizetési ajánlataink között, itt biztosan talál megfelelő olvasnivalót a család minden tagja számára. Előfizetéséhez ajándékozó kártyát is letölthet, melyet IDE kattintva ér el!
Most előfizetésével még nyerhet is!
Nyereményjátékunkban minden, a kiadóban 2022.12.31-ig előfizető olvasónk automatikusan részt vesz. Részletes nyereményjáték szabályunk ITT olvasható!
Akciós ajánlatunk 2022.12.31-ig, kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes.
Akciókód: 3173

Blikk Nők Konyha
12 hónapos előfizetés
2 010 Ft2 670 Ft
Glamour

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!