Bookazine
GLAMOUR Book 2024 nyár - Billie Eilish rajongói könyv

GLAMOUR Book 2024 nyár - Billie Eilish rajongói könyv

Néha a világ megérik a forradalomra. 2019-ben egy fiatal, szakadt énekesnő Los Angeles művésznegyedéből – aki semmi mással nem volt felfegyverkezve, csak a hangjával és határtalan ambíciójával – megrohamozta a színpadot, és örökre megváltoztatta a zeneipart. A neve Billie Eilish, és ez a történet arról szól, hogyan rúgta be egy olyan világ aranyozott kapuját, amely egykor azoknak volt fenntartva, akik hajlandók voltak a szabályok szerint játszani, és hogyan hajította ki a fennálló állapotot az ablakon.

A szerény kezdetektől, amikor bátyjával, Finneasszal írt dalokat a családi házuk egyik hálószobájában, az Ocean Eyesszal szélsebesen terjedő népszerűségéig, a fellépésig Glastonburyben és a tarolásig a Grammyn, ez a rajongói könyv megmutatja egy olyan művész meteorszerű felemelkedését, aki soha nem számított arra, hogy néhány ezer lájknál többet fog elérni.

 Rendeld elő 500 Ft kedvezménnyel,

 2 990 Ft helyett 2 490 Ft-ért! 
A kedvezményre jogosító kupont keresd a július-augusztusi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzet 23. oldalán, a GLAMOUR Univerzum-applikációban és
a GLAMOUR+ felületén!

A június 19-én 12 óráig kifizetett megrendeléseket leghamarabb június 25-től kézbesítjük.

2 990 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!