Müsor
Glamour

Képes TV

A Képes TV műsor hétről hétre kedvező áron, színes-képes oldalakkal jelentkezik. Jó szívvel ajánljuk azoknak, akiket kifejezetten az érdekel, hogy „mi lesz ma a tévében”, de szívesen ott ragadnak az újság mellett vicceket vagy érdekes történeteket olvasni, rejtvényt fejteni. Hazai és külföldi tévésztárok, érdekes olvasnivalók, receptek, tippek a mindennapi élethez - ezekkel is várjuk Önt. 
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Képes TV
3 hónapos előfizetés
3 495 Ft
Képes TV
6 hónapos előfizetés
6 990 Ft
Képes TV
12 hónapos előfizetés
13 980 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!