Gasztro
Glamour

Kiskegyed Konyhája

Egy gasztronómiai havilap, amely a korszerű táplálkozás elveit követve, de a magyar konyha jellegzetességeitől nem elszakadva, közérthető, bármelyik háztartásban elkészíthető (80-100 darab, többségében színes fotóval illusztrált) receptet mutat be. Visszatérő rovatai a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak. Aktuális tartalmát a szezonális zöldségek és gyümölcsök határozzák meg. Megjelenik évente 11 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed Konyhája
6 hónapos előfizetés
2 970 Ft
Kiskegyed Konyhája
12 hónapos előfizetés
5 445 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!