Gasztro
Kiskegyed Konyhája

Kiskegyed Konyhája

A Kiskegyed Konyhája újra havonta megjelenő gasztronómiai lap, amely a korszerű táplálkozás elveit követve, ugyanakkor a magyar konyha jellegzetességeitől nem elszakadva, közérthető, bármelyik háztartásban elkészíthető recepteket és mindennapi praktikákat mutat be. Visszatérő rovatai a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak. Aktuális tartalmát a szezonális zöldségek és gyümölcsök határozzák meg. Megjelenik évente 11 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalással. A lejárat előtt emailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Amennyiben 5 munkanapon belül  másként nem  rendelkezik, az előfizetés automatikusan megújul. Az előfizetés díja a korábban megadott bankártyáról levonásra kerül.

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.

A karácsonyi akciós ajánlat azokra a megrendelőkre vonatkozik, akiknek a megadott kézbesítési címéhez az elmúlt 3 hónapban nem tartozott a választott lap előfizetése!

Nyereményjátékunkban minden meglévő és új, 2023.12.31-ig a Kiadónál előfizető olvasónk automatikusan részt vesz.
Részletes nyereményjáték szabályunk
 ITT olvasható!
Akciós ajánlatunk 2023.12.31-ig, kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes.
Akciókód: 3219

Karácsonyi ajándékozó kártyáját IDE kattintva töltheti le!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed Konyhája
6 hónapos előfizetés
4 170 Ft
Kiskegyed Konyhája
Kiskegyed Konyhája
12 hónapos előfizetés
5 335 Ft 7 645 Ft
Kiskegyed Konyhája

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!