Gasztro
Kiskegyed Konyhája

Kiskegyed Konyhája

A Kiskegyed Konyhája újra havonta megjelenő gasztronómiai lap, amely a korszerű táplálkozás elveit követve, ugyanakkor a magyar konyha jellegzetességeitől nem elszakadva, közérthető, bármelyik háztartásban elkészíthető recepteket és mindennapi praktikákat mutat be. Visszatérő rovatai a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak. Aktuális tartalmát a szezonális zöldségek és gyümölcsök határozzák meg. Megjelenik évente 11 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalással. A lejárat előtt emailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Amennyiben 5 munkanapon belül  másként nem  rendelkezik, az előfizetés automatikusan megújul. Az előfizetés díja a korábban megadott bankkártyáról levonásra kerül.

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed Konyhája
6 hónapos előfizetés
4 770 Ft
Kiskegyed Konyhája
Kiskegyed Konyhája
12 hónapos előfizetés
8 745 Ft
Kiskegyed Konyhája

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!