Gasztro
Glamour

Kiskegyed Konyhája

A Kiskegyed Konyhája egy kéthavonta megjelenő gasztronómiai lap, amely a korszerű táplálkozás elveit követve, ugyanakkor a magyar konyha jellegzetességeitől nem elszakadva, közérthető, bármelyik háztartásban elkészíthető recepteket és mindennapi praktikákat mutat be. Visszatérő rovatai a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak. Aktuális tartalmát a szezonális zöldségek és gyümölcsök határozzák meg. Megjelenik évente 6 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.

Az akciós ajánlatokért kérjük görgessen lejjebb az egérrel!Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed Konyhája
6 hónapos előfizetés
1 635 Ft
Kiskegyed Konyhája
12 hónapos előfizetés
3 270 Ft

Vásárolja meg akcióban!

Előfizetések

Kedvezményes ajánlat
Vásárolja meg most kedvezményes áron, kedvenc magazinját!
Kedvezményes ajánlat
Vásárolja meg most kedvezményes áron, kedvenc magazinját!

Karácsonyi ajánlat 2022.

Ajándékozza az olvasás élményét!
Nincs ötlete karácsonyra? Nézzen körül kedvezményes karácsonyi előfizetési ajánlataink között, itt biztosan talál megfelelő olvasnivalót a család minden tagja számára. Előfizetéséhez ajándékozó kártyát is letölthet, melyet IDE kattintva ér el!
Most előfizetésével még nyerhet is!
Nyereményjátékunkban minden, a kiadóban 2022.12.31-ig előfizető olvasónk automatikusan részt vesz. Részletes nyereményjáték szabályunk ITT olvasható!
Akciós ajánlatunk 2022.12.31-ig, kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes.
Akciókód: 3173

Kiskegyed Konyhája
12 hónapos előfizetés
2 370 Ft3 270 Ft
Glamour

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!