Lakberendezés
Glamour

Kiskegyed Otthona

Sikere titka, hogy olyan képes példákat mutat be, amelyek segítségével valóban szebbé, divatosabbá, használhatóbbá teheti otthonát. Praktikus, mert megtalálhatók benne az egyes termékek árai és lelőhelyei is. A lakás minden részét górcső alá veszi: rendszeresen tippeket ad a nappali, a fürdő, a konyha, a háló, sőt a gyerekszoba csinosítgatására. Sosem hiányoznak belőle a receptek sem. Megjelenik évente 6 lapszámmal.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed Otthona
6 hónapos előfizetés
1 275 Ft
Kiskegyed Otthona
12 hónapos előfizetés
2 550 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!