Gasztro
Glamour

Kiskegyed Recepttár

A lapban az olvasók által beküldött legjobb és legkedveltebb recepteket mutatjuk be, portréfotóval. Egyszerű tematika alapján csoportosítjuk az ételeket, így a kedvencek könnyen megtalálhatóak: előételek, levesek, főételek, desszertek. Kedvező áron megvásárolható, gyűjthető, minden száma kihagyhatatlan! Újdonságok a hétköznapi emberek konyhájából! Megjelenik évente 6 lapszámmal.

Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Kiskegyed Recepttár
12 hónapos előfizetés
1 590 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!