X

Hibaüzenet

OK

Ügyfélszolgálat!

06-80-202-112

H-Cs: 9:00-16:00
P: 9:00-14:00

Sárga RTV

Sárga RTV

A Sárga RTV objektív, lényegretörő műsorközlő, melyre jellemző az átlátható struktúra, a gazdaságosság, hiszen mindent megtalálunk benne: tartalmi ismertetőt, sztárinfókat, műsorajánlót.

Azon olvasók kedvenc műsorújsága, akiket csak a lényeg érdekel a műsorokról: melyik csatornán, mikor kezdődik kedvenc műsora. A Sárga RTV jellemzője az objektív, lényegre törő műsorközlés, a könnyen átlátható struktúra, és nem utolsó sorban a gazdaságosság, hiszen minden fontosat megtalálunk benne: tartalmi ismertetőt a legérdekesebb műsorokról, sztárinfókat, műsorajánlót. Ha leragadunk az újság mellett tévénézés közben, rejtvényt fejthetünk, elolvashatjuk heti horoszkópunkat és tippeket is kaphatunk az esti vacsorához!

A megrendelt előfizetés bankkártyával történő fizetése esetén, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

Sárga RTV

3 hónapos előfizetés

2 790 Ft

Sárga RTV

6 hónapos előfizetés

5 580 Ft

Sárga RTV

12 hónapos előfizetés

11 160 Ft