Müsor
Glamour

Sárga RTV

Azon olvasók kedvenc műsorújságja, akiket csak a lényeg érdekel: melyik csatornán, mikor kezdődik kedvenc műsoruk. Jellemzője az objektív, lényegre törő műsorközlés, a könnyen átlátható struktúra, és nem utolsó sorban a gazdaságosság. Minden fontosat megtalál benne: tartalmi ismertetőt a legérdekesebb műsorokról, sztárinfókat, műsorajánlókat, emellett rejtvényt, heti horoszkópot és tippeket az esti vacsorához!
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

Sárga RTV
3 hónapos előfizetés
3 495 Ft
Sárga RTV
6 hónapos előfizetés
6 990 Ft
Sárga RTV
12 hónapos előfizetés
13 980 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként híreinkről, ajánlatainkról és exkluzív akcióinkról!