Bookazine
Szörnyek és mitikus bestiák története

Szörnyek és mitikus bestiák története

Látott már az eresz alól naplementekor Önre leselkedő, izzó szemeket?

Hallotta már késő éjjel, amikor mindenki más alszik, lopakodó léptek hangját, vagy a kövön csusszanó sárkánypikkelyek halk zizegését? Vajon csak egy nagyobb macska oson elszántan az éj borította utcán, vagy… valami más?

Lépjen be – ha mer – a szörnyűségek és furcsaságok birodalmába, és fedezze fel az emberi világ peremvidékein ólálkodó fenevadakat! Ismerje meg az ősi mítoszok teremtményeit, amelyek templomokat és kincseskamrákat őriztek, vagy a vadonban kóboroltak zsákmányt keresve. Fedezze fel Afrika, Ázsia és az ókori Görögország lenyűgöző, félelmetes mitikus bestiáit, és a modern kori szörnyeket, amelyek ma is ott vannak a városi mítoszokban és legendákban. Tudja meg, milyen késztetések vezérelnek bennünket arra, hogy szörnyeket teremtsünk a félelmek és természeti jelenségek magyarázataként, valamint azt, hogy némelyikük hogyan és miért viseli ugyanazt az alakot több kultúrában is.

Este ne felejtsen el benézni az ágya alá!

(Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas fényképfelvételeket tartalmaz, megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott!)
A megrendelt kiadványt az előfizetési díj beérkezését követő 2 héten belül a Sprinter Futárszolgálat kézbesíti.

2 490 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!