Müsor
TV Kéthetes

TV Kéthetes

Műsorújságunkban rendkívül kedvező áron tekinthet bele az elkövetkezendő két hét műsoraiba. Azoknak az olvasóknak ajánljuk, akik, ha felcsapják a tévéújságot, szeretik gyorsan és egyszerűen megtalálni, hogy „mikor, mi megy a kedvenc csatornájukon” és néha szívesen fejtenek keresztrejtvényt, vagy olvasnak vicceket. A népszerű filmekről, sorozatokról ismertetőket, ajánlókat is olvashat a lapban.
Lapunkra előfizethet bankkártyával vagy átutalássalAmennyiben a megrendelt előfizetési összeget bankkártyával egyenlíti ki, az előfizetés lejárta előtt 5 nappal e-mailben tájékoztatót küldünk az előfizetés megújításáról. Ezt követően, ha más rendelkezés nem történik, az előfizetés megújul, az előfizetés díja pedig a korábban megadott bankkártyáról automatikusan levonásra kerül. 

OLVASSA DIGITÁLISAN IS! Nyomtatott előfizetése mellett digitálisan is olvashatja kedvenc lapját ügyfélkódja segítségével. Ügyfélkódját keresse az előfizetői számláján! További részleteket pedig a https://www.lapot.hu/aszf oldalon.Előfizetési ajánlatok

Önnek ajánljuk!

TV Kéthetes
3 hónapos előfizetés
2 340 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
1 875 Ft
TV Kéthetes
TV Kéthetes
6 hónapos előfizetés
4 680 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
3 300 Ft
TV Kéthetes
TV Kéthetes
12 hónapos előfizetés
9 360 Ft Az elmúlt 30 nap
legalacsonyabb ára:
9 360 Ft
TV Kéthetes

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!