Bookazine
A legnagyobb csaták

A legnagyobb csaták

A történelem nagy részét meghatározzák a csatákban aratott győzelmek és vereségek.
Az ilyen összecsapások fordulópontot jelentenek az érintett országok számára, mivel a harcokat az identitásuk, eszméik és népük védelmében – vagy a nekik igen fontos ügyekért – vívják. A háború az idők során mindig is a megoldásra törekvésként választott út volt, a perzsák i. e. 490-es marathóni inváziójától az 1982-es Falkland-szigeteki háborúig, és az összes többi esetben is. Részletes csatatérképek és ábrák segítségével megvizsgáljuk azokat a stratégiákat, amelyek a világ néhány jelentős hadjáratát vezérelték.
Olvashat azokról az emberekről, akik hőssé váltak, amikor többet tettek a kötelességüknél, és megismerheti a súlyos vérontás hatását mindazokra, akik a frontvonalban harcoltak. Közelebbről is szemügyre veheti azokat a felszereléseket, amelyek meghatározták a sikert vagy a kudarcot, és megtudhatja, hogyan formálták az ilyen események a társadalmak identitását szerte a világon.

(Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas fényképfelvételeket tartalmaz, megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott!)
A megrendelt kiadványt az előfizetési díj beérkezését követő 2 héten belül a Sprinter Futárszolgálat kézbesíti.

2 490 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AJÁNLATAINKRÓL ÉS EXKLUZÍV AKCIÓINKRÓL!